KARHUNPESÄ

Tuijien takana

Reilun sadan neliön talviasuttavassa hirsihuvilassa tarjolla leppoisaa lomailua kahdessa kerroksessa 7 henkilölle. Huvilassa on 3 makuuhuonetta, iso avokeittiö perusvarustuksin, tupa takalla, sisäWC, vuonna 2020 uusitut pesutilat, joissa suihku ja puusauna. Meren läheisyyden vuoksi porakaivon vesi matalan pohjaveden aikaan hieman suolaista -> juomavesi erikseen. 

Makuupaikat löytyvät seitsemälle (parisängyt 160cm ja 140cm, 3 x 80cm sänkyä), samoin peitot ja tyynyt. TV löytyy alakerrasta ja yläkerrasta lapsille TV+VHS-soitin kera lukuisin videoin. Sadepäivän varalle löytyy leluja ja pelejä viihdykkeeksi. Pienempien lomailijoiden iloksi mökkivarustukseen kuuluvat syöttötuoli, matkasänky, potta ja turvaportit.

Rannalle paistaa aurinko aamusta iltaan – jollei sade tai pilvet ole esteenä! Massiiviselta laiturilta pääsee näppärästi uimaan ja patiolla on nautinnollista paistatella päivää. Hitaasti syvenevällä hiekkarannalla on lasten mukava puljata. Rannanpohja on hiekkaa ja pikkukiveä. Hiekkaranta on puoliksi Ketunkolon käytössä. Veneilykautena soutuvene on vuokralaisten vapaassa käytössä, myös pelastusliivejä löytyy muutamia. Myös kanootti on molempien mökkien vapaassa käytössä. Vuokralaisten käytössä on myös puugrilli.

Harrastusmahdollisuudet lähialueella: ulkoilu, uinti, pyöräily, kanootteilu, veneily, kalastus, marjastus, sienestys, frisbeegolf, lenkkeily, Klamilan luontopolku, hiihto (valaistu latu 5km päässä), pilkkiminen, avanto (Klamilan satamassa) ja makoilu.

Nähtävyyksiä: Virolahden ja Miehikkälän Bunkkerimuseo upeine Salpalinjoineen, Pyterlahden Tsaarinpuisto, Arktika keväisin, Hurpun luontokirkko ja Kummikirkon kivet Järvenkylässä. Kesäperjantaisin Klamilan keskustassa sympaattinen iltatori kera lähituottajien ja Salen vieressä kylätupa Ronkuli, josta löytyy niin syötävää kuin käsitöitäkin. Kesäaikaan Klamilan satamassa erinomaista ruokaa tarjoileva Bar & Bistro Potkuri ja Harjussa kahvila Kiessi. 

Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Hiekkatie vie perille asti ja kolmekin autoa mahtuu mukavasti pihalle parkkiin.

Advertisement