KARHUNPESÄ

Tuijien takana

Reilun sadan neliön talviasuttavassa hirsihuvilassa tarjolla leppoisaa lomailua kahdessa kerroksessa 7 henkilölle. Huvilassa on 3 makuuhuonetta, iso avokeittiö perusvarustuksin (ei astianpesukonetta), tupa takalla, sisäWC, vuonna 2020 uusitut pesutilat, joissa suihku ja puusauna. Vuokralaisten käytössä ovat myös kaasu- ja puugrillit.

Makuupaikat löytyvät seitsämälle (sängyt), samoin peitot ja tyynyt. TV löytyy alakerrasta ja yläkerrasta lapsille TV+VHS-soitin kera lukuisin videoin. Sadepäivän varalle löytyy leluja ja pelejä viihdykkeeksi, kuten esimerkiksi pöytäfutis ja -biljardi. Pienempien lomailijoiden iloksi mökkivarustukseen kuuluvat syöttötuoli, matkasänky, potta ja turvaportit.

Rannalle paistaa aurinko aamusta iltaan – jollei sade tai pilvet ole esteenä! Massiiviselta laiturilta pääsee näppärästi uimaan ja patiolla on nautinnollista paistatella päivää. Hitaasti syvenevällä hiekkarannalla on lasten mukava puljata. Rannanpohja on hiekkaa ja pikkukiveä. Hiekkaranta on puoliksi Ketunkolon käytössä. Veneilykautena jolla on vuokralaisten vapaassa käytössä, myös pelastusliivejä löytyy muutamia. Myös kanootti on molempien mökkien vapaassa käytössä. Mökeiltä löytyy aikuisille polkupyöriä lainaan. Kärryn päällä oleva mobiilipalju on mahdollista vuokrata erikseen.

Harrastusmahdollisuudet lähialueella: ulkoilu, uinti, pyöräily, kanootteilu, veneily, kalastus, marjastus,sienestys, frisbeegolf, lenkkeily, Klamilan luontopolku, hiihto (valaistu latu 5km päässä), pilkkiminen ja makoilu.

Nähtävyyksiä: Virolahden ja Miehikkälän Bunkkerimuseo upeine Salpalinjoineen, Pyterlahden Keisarinpuisto ja louhos (tekeillä…), Arktika keväisin, Zsar-outletkylä Vaalimaalla, Hurpun luontokirkko ja Kummikirkon kivet Järvenkylässä. Kesäperjantaisin Klamilan keskustassa sympaattinen iltatori kera lähituottajien.

Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Hiekkatie vie perille asti ja kolmekin autoa mahtuu mukavasti pihalle parkkiin.