KARHUNPESÄ

Reilun sadan neliön talviasuttavassa hirsihuvilassa tarjolla leppoisaa lomailua kahdessa kerroksessa 6 henkilölle. Huvilassa on 3 makuuhuonetta, iso avokeittiö perusvarustuksin (ei astianpesukonetta), tupa takalla, sisäWC, suihku ja puusauna. Vuokralaisten käytössä on myös kaasu- ja puugrilli. Kärryn päällä oleva mobiilipalju on mahdollista vuokrata erikseen.

Makuupaikat löytyvät kuudelle (sängyt + vuodesohvat), samoin peitot ja tyynyt. TV löytyy alakerrasta ja yläkerrasta lapsille TV+VHS-soitin kera lukuisin videoin. Sadepäivän varalle löytyy leluja ja pelejä  viihdykkeeksi, kuten pöytäfutis ja -biljardi. Pienempien lomailijoiden iloksi mökkivarustukseen kuuluu syöttötuoli, matkasänky, potta ja turvaportit.

Rannalle paistaa aurinko aamusta iltaan – jollei sade tai pilvet ole esteenä! Massiiviselta laiturilta pääsee näppärästi uimaan ja patiolla on nautinnollista paistatella päivää. Hitaasti syvenevällä hiekkarannalla on lasten mukava puljata. Rannanpohja on hiekkaa ja pikkukiveä. Hiekkaranta on puoliksi Ketunkolon käytössä. Veneilykautena soutuvene on vuokralaisten vapaassa käytössä, myös pelastusliivejä löytyy muutamia. Kanootti on molempien mökkien vapaassa käytössä. Mökeiltä löytyy myös aikuisille polkupyöriä lainaan.

Harrastusmahdollisuudet lähialueella: uinti, veneily, kalastus, pyöräily, kanootteilu, marjastus,sienestys, frisbeegolf, lenkkeily, hiihto jäällä (+ valaistu latu 5km päässä), pilkkiminen ja makoilu.

Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Hiekkatie vie perille asti ja kolmekin autoa mahtuu mukavasti pihalle parkkiin.

Mainokset