VUOKRAEHDOT

Vuokralainen solmii vuokrasopimuksen ja sitoutuu vuokraehtoihin maksamalla mökin vuokran.

Mökin vuokra tulee olla kokonaisuudessa maksettu 3 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Mikäli vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, vuokrasopimus raukeaa. Mökeissä on varausmaksu: Karhunpesä: 100e ja Ketunkolo 70e. Varausmaksun maksamalla vuokralainen varmistaa mökkivuokran haluamalleen ajankohdalle. Varausmaksu vähennetään mökin kokonaisvuokrasta.

Mahdolliset peruutukset toivotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Vähintään kolmea viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta pidätetään varausmaksu. Tätä myöhemmästä  peruutuksesta peritään puolet mökkivuokrasta. Varausmaksua ei palauteta.

Vuokranantajalla on oikeus pyytää vuokralaisen henkilöllisyys todistetuksi.

Mökkiä ei saa luovuttaa kolmannen osapuolen käyttöön.

Mökin alueella ei saa majoittua telttaillen, asuntoautolla tai -vaunulla.

Mökin viikkovuokra-aika on perjantaista klo 18 perjantaihin klo 12 asti. Viikonloppuvuokraus on perjantaista klo 18 sunnuntaihin klo 15. Poikkeuksena ovat erikseen sovitut vuokra-ajat.

Mökki luovutetaan vuokralaiselle siivottuna. Vuokralaisen tulee itse huolehtia mökin loppusiivouksesta. Siivouksen laiminlyönnistä tulee vuokralaiselle jälkikäteen lisämaksu 150€.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Mökkivuokraan  kuuluu lämmityspuut. Tyynyt ja peitot löytyvät mökistä, mutta vuodevaatteet, pyyhkeet ja paperit vuokralainen tuo itse.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja molemmissa mökeissä. Ethän kuitenkaan anna lemmikkisi nukkua sängyillä taikka sohvilla, ja siivoathan lemmikkisi jätökset pois piha-alueelta & rannalta.

Mökkien vedessä voi esiintyä maku-/värimuutoksia. Mökkiin toimitetaan10 litraa juomavettä kanisterissa. Juomavesipiste löytyy lähikaupasta.

Karhunpesä-mökkiin kuuluu paikallinen kalastuslupa yhdelle. Henkilökohtainen valtion kalastonhoitomaksu vuokralaisen tulee hankkia itse, paitsi lapset & eläkeläiset saavat kalastaa ilman lupaa. Pilkkimiseen ja onkimiseen ei tarvita lupaa. Mökkitontin rajat tulee huomioida tontilla käyskennellessä.

Mökin varustukseen tai kuntoon liittyvät huomautukset tehdään välittömästi vuokranantajalle.

MÖKISSÄ TUPAKOINTI ON KIELLETTY! Ulkona tupakantumpit laitetaan niille tarkoitettuun astiaan, kiitos.

                              Mukavaa mökkeilyä!

Advertisement