KETUNKOLO

Kaunis, kompakti ja kätevä n.30 neliön  talviasuttava mökki merenrannalla kahdelle – neljälle henkilölle.  Mökissä on avokeittiö perusvarustuksin: jääkaappi+pakastin, liesi/uuni, mikro, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin. Yhdistetyssä keittiö-olohuoneessa on lisäksi sohva, jatkettava sohvapöytä ja kaappi. Parvelta löytyy 4 makuusijaa patjoilla, lisäksi toki peitot ja tyynyt. Huomioitavaa on, että parvelle johtavat rappuset ovat varsin jyrkät. TV ja radio kuuluvat varustukseen, mutta TV:n signaali voi tuulisella kelillä olla huono.

Mökin yhteydessä on iso puusauna ja pesuhuone, jossa puulämmitteinen vesipata. Isolta katetulta terassilta avautuu upeat maisemat merelle. Mökissä on kamiina ja patterilämmitys, sekä saunassa ja pesuhuoneessa lattialämmitys. Juokseva kylmä vesi tulee keittiöön ja pesutupaan. Siisti kompostoiva ulkohuussi löytyy erillisrakennuksesta.

Rannalle paistaa aurinko aamusta iltaan – jolleivät pilvet ja sade ole esteenä. Soutuvene ja kanootti ovat vuokralaisten vapaassa käytössä veneilykautena,  sekä muutamat pelastusliivitkin löytyvät meriseikkailuja varten (yhteiset Karhunpesäläisten kanssa). Mökillä on oma suojaisa sisäpiha. Mökin edustalla on luonnontilaista merenrantaa  ja ”Karhunpesän” kanssa jaettua hiekkarantaa virkistyskäyttöön. Mökin varustukseen kuuluvat pallogrilli ja puugrilli. Kärryn päällä oleva mobiilipalju on vuokrattavissa erikseen. Mökkien käytössä on aikuisten polkupyöriä.

Harrastusmahdollisuudet lähialueella: ulkoilu, uinti, pyöräily, kanootteilu, veneily, kalastus, marjastus,sienestys, frisbeegolf, lenkkeily, hiihto (valaistu latu 5km päässä), pilkkiminen ja makoilu.

Lemmikit ovat tervetulleita!

Hiekkatie vie  perille asti ja pihalle mahtuu parkkiin kaksikin autoa.