KETUNKOLO

Kaunis, kompakti ja kätevä n.30 neliön  talviasuttava mökki merenrannalla sopivasti kahdelle – tiiviisti neljälle henkilölle.  Mökissä on avokeittiö perusvarustuksin: jääkaappi+pakastin, liesi/uuni, mikro, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin. Yhdistetyssä keittiö-olohuoneessa on lisäksi sohva (levitettävä), jatkettava sohvapöytä ja kaappi. Parvelta löytyy 4 makuusijaa patjoilla, lisäksi toki peitot ja tyynyt. Huomioitavaa on, että parvelle johtavat rappuset ovat varsin jyrkät. TV ja radio kuuluvat varustukseen, mutta TV:n signaali voi tuulisella kelillä olla huono.

Mökin yhteydessä on iso puusauna ja pesuhuone, jossa puulämmitteinen vesipata. Porakaivon vesi ajoittain raudalta maistuvaa – juomavesi erikseen. Isolta katetulta terassilta avautuu upeat maisemat merelle. Mökissä on kamiina ja patterilämmitys, sekä saunassa ja pesuhuoneessa lattialämmitys. Juokseva kylmä vesi tulee keittiöön ja pesutupaan. Siisti kompostoiva ulkohuussi löytyy erillisrakennuksesta.

Rannalle paistaa aurinko aamusta iltaan – jolleivät pilvet ja sade ole esteenä. Soutuvene ja kanootti ovat vuokralaisten vapaassa käytössä veneilykautena sekä muutamat pelastusliivitkin löytyvät meriseikkailuja varten (yhteiset Karhunpesäläisten kanssa). Mökillä on oma sisäpiha. Mökin edustalla on luonnontilaista merenrantaa  ja ”Karhunpesän” kanssa jaettua hiekkarantaa virkistyskäyttöön. Ketulla ei ole laituria, mutta maltilla syvenevältä hiekkarannalta pääsee näppärästi uimaan. Mökillä on pallo- ja ulkogrilli.

Harrastusmahdollisuudet lähialueella: ulkoilu, uinti, pyöräily, kanootteilu, veneily, kalastus, marjastus, sienestys, frisbeegolf, lenkkeily, Klamilan luontopolku, hiihto (valaistu latu 5km päässä), pilkkiminen ja makoilu.

Nähtävyyksiä: Virolahden ja Miehikkälän Bunkkerimuseo upeine Salpalinjoineen, Pyterlahden Tsaarinpuisto, Arktika keväisin, Hurpun luontokirkko ja Kummikirkon kivet Järvenkylässä. Kesäperjantaisin Klamilan keskustassa sympaattinen iltatori kera lähituottajien ja Salen vieressä kylätupa Ronkuli, josta löytyy niin syötävää kuin käsitöitäkin. Kesäaikaan Klamilan satamassa erinomaista ruokaa tarjoileva Bar & Bistro Potkuri ja Harjussa kahvila Kiessi.

Lemmikit ovat tervetulleita!

Hiekkatie vie  perille asti ja pihalle mahtuu parkkiin kaksikin autoa.

Advertisement