KETUNKOLO

Kaunis, kompakti ja kätevä n.30 neliön  talviasuttava mökki merenrannalla kahdelle – neljälle henkilölle.  Mökissä on avokeittiö perusvarustuksin: jääkaappi+pakastin, liesi/uuni, mikro, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeitin. Yhdistetyssä keittiö-olohuoneessa on lisäksi sohva, jatkettava sohvapöytä ja kaappi. Parvelta löytyy 4 makuusijaa patjoilla, lisäksi toki peitot ja tyynyt. Huomioitavaa on, että parvelle johtavat rappuset ovat varsin jyrkät. TV ja radio kuuluvat varustukseen, mutta TV:n signaali voi tuulisella kelillä olla huono.

Mökin yhteydessä on iso puusauna ja pesuhuone, jossa puulämmitteinen vesipata. Isolta katetulta terassilta avautuu upeat maisemat merelle. Mökissä on kamiina ja patterilämmitys, sekä saunassa ja pesuhuoneessa lattialämmitys. Juokseva kylmä vesi tulee keittiöön ja pesutupaan. Siisti kompostoiva ulkohuussi löytyy erillisrakennuksesta.

Rannalle paistaa aurinko aamusta iltaan – jolleivät pilvet ja sade ole esteenä. Jolla ja kanootti ovat vuokralaisten vapaassa käytössä veneilykautena,  sekä muutamat pelastusliivitkin löytyvät meriseikkailuja varten (yhteiset Karhunpesäläisten kanssa). Mökillä on oma sisäpiha. Mökin edustalla on luonnontilaista merenrantaa  ja ”Karhunpesän” kanssa jaettua hiekkarantaa virkistyskäyttöön. Mökillä on pallogrilli. Kärryn päällä oleva mobiilipalju on vuokrattavissa erikseen.

Harrastusmahdollisuudet lähialueella: ulkoilu, uinti, pyöräily, kanootteilu, veneily, kalastus, marjastus, sienestys, frisbeegolf, lenkkeily, Klamilan luontopolku, hiihto (valaistu latu 5km päässä), pilkkiminen ja makoilu.

Nähtävyyksiä: Virolahden ja Miehikkälän Bunkkerimuseo upeine Salpalinjoineen, Pyterlahden Tsaarinpuisto, Arktika keväisin, Zsar-outletkylä Vaalimaalla, Hurpun luontokirkko ja Kummikirkon kivet Järvenkylässä. Kesäperjantaisin Klamilan keskustassa sympaattinen iltatori kera lähituottajien ja Salen vieressä kylätupa Ronkuli, josta löytyy niin syötävää kuin vietävääkin. Kesäaikaan Klamilan satamassa erinomaista ruokaa tarjoileva Bar & Bistro Potkuri ja Harjussa kahvila Kiessi.

Lemmikit ovat tervetulleita!

Hiekkatie vie  perille asti ja pihalle mahtuu parkkiin kaksikin autoa.